Milyen hordozós kabátot válasszon egy kismama?

hordozós kabát

Kismamaként kiemelten fontos, hogy mindig az időjárásnak megfelelően öltözködjünk, hiszen ekkor már nem csupán a saját egészségünkért, fizikai jólétünkért vagyunk felelősek, hanem a kis pocakló egészségéért is. A kabát kialakítása, vastagsága, praktikus jellege elengedhetetlen a kényelmes viselethez. A gyártók pedig gondoltak erre, így többféle modell előállításra került, közöttük a háromfunkciós is. A várandós nők számára különösen hasznos lehet egy jó hordozós kabát. Ez a kabát kismama betéttel a várandósság idejére optimális választás, de hordozós betéttel nagyon jó szolgálatot tesz azoknak a hölgyeknek, akik így szeretnék magukkal vinni a kicsinyüket.

Ekkor a picit a saját testükkel is melegítik, tehát biztosan nem fog megfázni, még a legnagyobb hidegben sem. Amikor már erre nincs szükség, egyszerűen csak kiveszi a betéteket és az adott felsőruházat női téli kabátként remekül funkcionál. A bboom.hu webáruház termékpalettáján is többféle kismamakabát foglal helyet, de az üzemeltetők azt is el tudják mondani, hogy az egyik legtöbbet dicsért és közkedvelt termékük a háromfunkciós kabát.

Ebben az online szaküzletben színvonalas termékeket vásárolhatnak az érdeklődők, hiszen a webáruház tulajdonosainak meggyőződése, hogy csakis ezek teszik jobbá a terhes nők mindennapjait. Maguk is szeretik a jót és a szépet, így örömmel mutatják meg a kismamáknak a jól bevált, remekül működő ruhadarabokat, mint amilyen például a hordozós kabát is.

Ez többféle fazonban vásárolható meg a boltban, mindegyikük kapucnival van ellátva, ami megvédi viselőjét a csapadéktól a csepergő esőben vagy a szállingózó hóban. Vízlepergető anyagból készülnek ezek a kabátok és fazontól függően, többféle zsebbel vannak ellátva. Az olyan apró részletek is, mint a megkötők és cipzárak, szintén magas minőségben készülnek, tehát tartósak, strapabíróak. A háromfunkciós kabát betétjei egyetlen mozdulattal, könnyedén cserélhetőek. Nagyon jó beruházás ez a kabát, amiből egyes modelleket még árleszállítással is megvehetünk a webshopból.

árnyékoló háló Previous post Az árnyékoló háló kettős szerepe
Aviva torna Next post A leggyakoribb kérdések az Aviva tornával kapcsolatban