A leggyakoribb kérdések az Aviva tornával kapcsolatban

Aviva torna

Az egészséges vérellátás az egyik biztosítéka annak, hogy rendben van a hormonháztartás, nem alakulnak ki olyan egészségügyi problémák, mint például ciszták, miómák, polipok stb. Tehát a méh megfelelő hőmérséklete egyrészt emiatt fontos, másrészt pedig a teherbeeséshez is optimális hőmérsékletre van szükség. Szerencsére létezik egy kitűnően kidolgozott mozgásterápia, amivel ez elérhető. Ha még soha nem hallott az Aviva tornáról, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a valtozasmuhely.hu weboldalon.

A tornagyakorlatok képesek megszüntetni az úgynevezett hideg méh állapotát, vagyis biztosítják a megfelelő keringést az alhasi részben. Sok nőgyógyászati problémát kivédhetünk ily módon és azok a párok, akik hiába várják a gyermekáldást, új reményt kaphatnak általa. Tulajdonképpen a hideg méh kialakulásának több oka lehet, ezek közül az első a külső hideg. Ez azt jelenti, hogy hideg széken ülünk, nem tartjuk melegen a hasi és a hát alsó részét, menstruáció alatt úszni megyünk, ideig-óráig nedves ruhákat, zoknit, cipőt viselünk.

A másik ok lehet a belső hideg, vagyis hideg italokat, ételeket fogyasztunk. Ez nem csupán a gyomornak tesz rosszat, hanem a többi szervünknek is. Továbbá, a stressz itt is megteszi a maga romboló hatását, hiszen a túlzott aggódás, idegesség miatt, a szervezetben keringési zavarok alakulhatnak ki. Az utolsó gyakori ok az életmódban keresendő, például az ülőmunkát végző személyeknél alakulhat ki hideg méh, mert a napi 8-10 óra a számítógép előtt ülve, azt jelenti, hogy ez idő alatt az alhasi szervek össze vannak nyomódva, így a vérkeringés sem megfelelő ezeken a helyeken.

A nem megfelelő mozgásmód is ártalmas, például az aerobic mozdulatai a végtagokba pumpálják a vért az alhas helyett. Viszont az Aviva tornagyakorlatok vérkeringést fokozó hatása jelentősen javítja a szaporító szervek működését. Hatására lényegesen több vér áramlik keresztül a kismedence szervein, a sejtekhez pedig sokkal több vitamin, oxigén, hormon és tápanyag jut el. Érdemes Önnek is kipróbálnia.

hordozós kabát Previous post Milyen hordozós kabátot válasszon egy kismama?
konyhabútorok Next post A konyhatervezés lépései: ezekre érdemes figyelni