Orvosi tunika vízlepergető textíliából

orvosi tunika

A doktoroknak, nővéreknek, ápolóknak ugyanolyan fontos, hogy kényelmes munkaruházatban végezzék a mindennapi tevékenységeiket, mint a más területen dolgozóknak. A szabad mozgást biztosító orvosi tunika egyre több rendelőben, egészségügyi intézményben látható, nem véletlenül kedvelik a szakemberek ezt a modellt.

Ha Ön is minőségi munkaruhát szeretne vásárolni, akkor célszerű szétnéznie a healerstore.com webshop kínálatában. Ennek termékpalettáján felfedezhető az ultra könnyű, lélegző Carmen orvosi tunika, a Giblors gyártó terméke. Olyan kiváló az anyagösszetétele, hogy ennek köszönhetően, tartós puhaságot, szabad mozgást biztosít viselőjének egész nap.

Modern külsőt kölcsönöz az álló galléros nyakmegoldásával, valamint az elől cipzáras kialakításával. A könnyű anyaga miatt jól használható még a nyári melegben is. A szövetnek sok nagyszerű tulajdonsága van. Ez az orvosi tunika bionikus felületkezelési rendszerrel készült, víz-, olaj- és foltlepergető textilből lett előállítva. Semmilyen szempontból nem okoz csalódást.

whiskey Previous post Egy jó whiskey a buli középpontja
városi hátizsák Next post Sok éven át jó kiegészítő a városi hátizsák