Apple AirTag, hogy mindent megtaláljon

Apple AirTag

Folyton elhagyja a kulcsát vagy a tárcáját? Akkor az Apple AirTag kell Önnek, hogy mindent megtaláljon! Egy új kütyü segítségével könnyedén megleli az állandóan elkallódó apróságokat. Ez egy kulcstartó méretű készülék, amit könnyedén rácsatolhatunk a dolgainkra, legyen az lakáskulcs, táska vagy a kabátunk. Az Apple AirTag a mobiltelefonunkhoz Bluetooth kapcsolattal csatlakozva mutatja helyzetét. Nincs többé eszeveszett rohanás és keresgélés.

Ha valamit nem találunk, csak pillantsunk a telefonunkra és azonnal láthatjuk a keresett tárgy helyzetét. Igen előnyös utazások alkalmával használni. Dobjunk egyet a hátizsákunkba, bőröndünkbe, hogy a megszokottnál is nagyobb biztonságban érezzük a dolgainkat. A készülék iPhone telefonokkal kompatibilis. Nemcsak nagyszerű ajándék lehet karácsonyra, de igen hasznos is.

iPhone akkumulátor csere az ünnepek előtt

Közvetlenül az karácsony előtti időszakban legyünk figyelmesek, ellenőrizzük a készülékeink állapotát, mert az ünnepi zárva tartás gondot okozhat a felelőtlen telefongazdáknak. Egy iPhone akkumulátor csere könnyedén kivitelezhető, de csak akkor, ha a szervizt nyitva találjuk. Időnként érdemes rátekintenünk a telefonunk akkumulátorának állapotára.

Az iPhone készülékeket úgy alkották, hogy még az 500-ik töltés után is őrzik a kapacitásuk 80%-át, ám ezeknek az eszközöknek is véges az élettartamuk. Ha 1 éven belül esedékes az iPhone akkumulátor csere, akkor a készülék vásárlási helyén orvosolható a probléma. Amennyiben lejárt az 1 év garancia, akkor bármelyik magyarországi hivatalos Apple szervizbe ellátogathatunk.

EKG okosóra az egészségünk megfigyelésére

Nemcsak a környezetünkre, de önmagunk egészségére is fordítsunk több figyelmet! Használjuk ki a technika adta segítséget! Az EKG okosóra nagyszerű társunk lehet a mindennapokban. Nyomon követhetjük vele egészségügyi állapotunkat, megelőzhetünk vele súlyos érrendszeri- és szívbetegségeket. Mindez hogyan lehetséges?

Az EKG okosóra mérni tudja a vérnyomást, a vér oxigénszintjét, a testhőmérsékletet és a pulzust is. Vizsgálja az alvásunk minőségét és mennyiségét. Mindezek által adatokat biztosít, amiket kielemezve optimálisabbá tehetjük a mindennapjainkat. Figyelmeztet, ha a szervezetünknek pihenésre lenne szüksége vagy nem mozgunk, iszunk eleget. Ezek mellett, alkalmas üzenetek küldésére és hívás indítására is.

Mutatós okoskarkötő női kivitelben

Az okosórák nemcsak sportos, de elegánsabb kivitelben is megtalálhatóak. Az okoskarkötő női darabjai hivatalos minőségben, ünnepi rendezvényeken, csinos öltözettel is nyugodtan hordhatóak. Ezek a kütyük az életvitelünkhöz alakíthatóak. Van, aki a sportolás és az egészsége érdekében viseli, más a tervezések, rendszerezések megkönnyítéséért.

Az okoskarkötő női funkcióival nyomon követhetőek a menstruációs periódusok ciklusai, vitaminok, étrend kiegészítők fogyasztásának naplózása. Akár a kalória bevitelünket is felügyelhetjük a segítségével. Emlékeztet értekezletek, határidők időpontjaira. A technika számos segítséggel lát el minket, hogy minél teljesebb életet élhessünk, több mindennel foglalkozhassunk egyszerre. Azonban ne feledjünk el olykor kütyümentes napot is tartani!

ruha anyag Previous post Természetes és szintetikus ruha anyag
ital házhozszállítás Next post Kényelmes megoldás az ital házhozszállítás