Az árnyékoló háló kettős szerepe

árnyékoló háló

Az árnyékolásról sokan hajlamosak megfeledkezni, pedig nyáron igazán jó szolgálatot tehet. Igazán hatékonynak bizonyul a különleges hurkolási technológiával készülő árnyékoló háló. Nem csupán a Nap káros sugarait tartja távol ez, hanem a belátást is igen jól korlátozza. Ezen két tulajdonságának köszönhetően, rengeteg teraszon, erkélyen, kiskertben megfigyelhető, illetve olyan helyeken is kedvelt megoldás, ahol az intim szféra megteremtése fontos. Sőt, vannak olyan árnyékoló háló modellek, amik nem csupán a napsugarak ellen védenek, hanem az eső ellen is. Nyilván a terméket illetően az egyik legfőbb adottság a megbízhatóság és a kiváló időjárásállóság.

Az esztétikus külső mellé meghatározó tényezővé vált az UV stabilitás, nem csupán azért, mert a napfény nem fakítja ki a ponyva színét, hanem azért is, mert megvédi az embert a káros sugaraktól. A belatasgatlo.hu oldalon megvehető árnyékoló háló mérete 3×4 méter, az anyag UV-álló HDPE műanyag. Az árnyékoló háló a szélek segítségével egyszerűen kifeszíthető. Ajánlott feszesen és enyhén ferdén feltenni, hogy ne álljon meg rajta a csapadék, illetve a falevelek. Igazán kedveltek mostanság a napvitorla stílusú árnyékolók, amik megvédenek az esőtől is. Az erősített széleknek és a sarkokban kialakított rozsdamentes gyűrűknek köszönhetően könnyen felszerelhető.

Időtálló darab a fa kerítés elem

A fából készült kerítéselemek nagyon sokféle kivitelben és anyagban vehetők meg. A fa kerítés elem sokoldalúságának köszönhető a sikere. Az efféle moduláris rendszer egyszerűen telepíthető, hiszen az összes darab szorosan egymáshoz rögzíthető. A könnyű szerelhetőségen kívül, ez megadja azt a kreatív szabadságot, amit oly sokan szeretnek. Nem csoda hát, hogy a fa kerítés elem annyira divatos.

Az esztétikai szempontokon kívül az is pozitívum, hogy nem igényelnek sok karbantartást és gondozást az elemek. Ami persze mindenkit megfog a fa kerítés elem tekintetében, az otthonias, barátságos hangulat, amit biztosít a kertben. A fa kerítéseknek nemcsak természetes kisugárzásuk van, hanem megannyi lehetőséget rejtenek magukban a kialakítást tekintve is.

dd step cipő akció Previous post Használja ki a DD Step cipő akciót!
hordozós kabát Next post Milyen hordozós kabátot válasszon egy kismama?