A szálkásítás menete – Milyen edzéstervet érdemes követni?

szálkásítás menete

A test zsírszázalékának a csökkentését jelenti a szálkásítás olyan szintre, ami már szinte súrolja az egészségtelen határát. Egyetlen mondatban talán úgy lehetne elmondani, hogy zsírvesztés az izomtömeg megtartása mellett. Az Intenset szerint „a szálkásítás menete egy hosszabb folyamatnak az egyik eleme, aminek a végén a legeslegjobb formád vár, de ehhez kell, hogy legyenek izmaid, amik előbukkanhatnak, ezért is olyan fontos a megfelelő edzés.”

Akiken nincs megfelelő izomzat, azoknak nem való a szálkásítás, hiszen nincs mi láthatóvá váljon, csak a csontjaik? Számukra az izomépítés jelenti az első lépést, csak ezután gondolhatnak a szálkásításra. Ennek során meg kell tartani az elért izomtömeget és a zsírt megpróbálni lefaragni, aminek köszönhetően, az előzőekben felépített izmok szépen kirajzolódnak. Aki jól csinálja a szálkásítást, annál zsírból történik a súlyvesztés. Viszont, ha nagyon megindul a fogyás, akkor tudnod kell, hogy izmot veszítesz.

A szálkásítás kezdeti időszakában nagymennyiségű, kilókban mérhető vizet is veszíthetsz, de azt követően már a nagyobb, heti 0,5 kg-nál több fogyás szinte biztosan az izmaidat érinti. Tulajdonképpen a szálkásítás a megfelelő étrendet és az edzéseket jelenti. Az Intenset edzéstervet célszerű kipróbálnod, mert ez kitűnő lehetőséget biztosít arra, hogy elérd a célodat. Ehhez hozzá tudsz jutni az intenset.hu portálon, ahol mindössze néhány rubrikát szükséges kitöltened, majd elküldened az igénylést és nemsokára megkapod a tervet.

Ezt követően már a saját időbeosztásodnak megfelelően végezheted a gyakorlatokat és teljes mértékben Tőled függ a szálkásítás sikere. Az edzéstervvel megfelelő diétát is kapsz, ami szintén nagyon fontos a kifogástalan végeredmény eléréséhez. Ezeken kívül, a weboldalon minden további információt megtalálsz a szálkásítással kapcsolatosan, tehát van mód tájékozódni, mielőtt elkezdenéd az edzéseket. A programot kiváló szakember állította össze, akinek célja, hogy segítsen azoknak, akik a szálkásítás mellett döntenek.

Ahimsa mosóparfüm Previous post Ahimsa mosóparfüm csodás illattal
napelem inverter Next post Ezek lennének most a legjobb napelem inverterek?