Ahimsa mosóparfüm csodás illattal

Ahimsa mosóparfüm

Mosás után csodálatosan illatúak lesznek a ruháink, ha a megfelelő mosószert és illatosítót használjuk. A vegyszeres termékek remek alternatívája az Ahimsa mosóparfüm koncentrátum, amiből mindössze pár cseppet szükséges használni. Nagy előnye, hogy sokkal kompaktabb, kis helyen is elfér, kevesebb csomagolási hulladék keletkezik a megvásárlásával, mint a boltokban kapható öblítők többségének.

A terméket megvásárolhatjuk a fenntarthato-otthonom.hu webáruházból, több illatban és kiszerelésben. Választhatunk kasmír, tavaszi szellő, aloe vera, barack, levendula, valamint vízililiom illatú Ahimsa mosóparfüm típusok közül. A készítmények semmi olyan anyagot nem tartalmaznak, ami ne tenne jót a szervezetünknek vagy az élővilágnak.

Mivel természetes alapanyagokból készül, semmire nem káros csomagolásban vehető meg, kétség nem férhet az Ahimsa mosóparfüm környezetbarát jellegéhez. A megrendelésének folyamata nagyon egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe. Kevés kell belőle, így sokáig elég a 100 ml kiszerelés.

philips lattego kávéfőző Previous post A Philips Lattego kávéfőző a minőségi pillanatokért felel
szálkásítás menete Next post A szálkásítás menete – Milyen edzéstervet érdemes követni?