Ezek lennének most a legjobb napelem inverterek?

napelem inverter

Hazánkban nagy hangsúlyt fektetnek a környezet kímélésére, ezért egyre többen igénylik a napelemes panelek beszerelését az otthonukba. Ez egy remek befektetés, ugyanis ezzel a villanyszámlánk is jelentősen lecsökken vagy legtöbb esetben nullára esik. A www.stnapelem.hu weboldalon még több hasznos információt tudhatsz meg a legnépszerűbb napelem inverterekről. Ez a napelemek egyik legfontosabb része, ami a megtermelt egyenáramot átalakítja váltakozó árammá. Fontos, hogy jó minőségűt vásároljunk.

Mivel egyfolytában működésben van, az élettartama rövidebb, mint más alkotóelemé. Amennyiben egy nagy családi ház teljes fűtését és meleg vízzel való ellátását szeretnénk elérni, a szakik a háromfázisú invertert ajánlják, de egy autó töltéséhez kisebb teljesítményű is elegendő. Célszerű kikérni a szakemberek véleményét és minőségi terméket vásárolni. A szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal csapat már több ezer szerelést végzett sikeresen, amit az ügyfelek elégedettsége is bizonyít.

Híres cégek foglalkoznak inverterek gyártásával és eladásával, ezek közül az egyik a Fronius osztrák cég, amelyik már több évtizede a piacon van, persze jól működő szervizhálózattal. A másik ismert márka a Huawei. A termékei tökéletesen megfelelnek a műszaki elvárásoknak és az ára is nagyon kedvező. A SolarEdge inverterek kiváló minőséget biztosítanak, piacvezetőként 12 év garanciát adnak a termékre. Egy applikáció letöltésével követni lehet az energiafogyasztást. Az SMA német gyártó cég precíz munkát végez és a jelenleg leghosszabb időtartamú invertereket szolgáltatja.

Termékeire 10 év garanciát vállal. A Solplanet olyan cég, amelyik évekig más cégeknek segített a gyártásban és 2007 óta saját márkanévvel jelent meg. Bármelyiket választhatja, a minőség biztosított. Az oldalon megtalálható az ügyfélszolgálat telefonszáma. Hívja bizalommal és kérjen segítséget, akár már a tervezés első szakaszában is! A helyszíni felmérés után közösen kiválaszthatják azt a napelem rendszert, amivel fedezni lehet a lakás teljes energiaellátása. Ez komoly befektetés, ami néhány év múlva megtérül.

szálkásítás menete Previous post A szálkásítás menete – Milyen edzéstervet érdemes követni?
riasztórendszer kiépítése Next post A riasztórendszer kiépítése profik dolga