Ravak mosdó 5 év garanciával

Ravak mosdó

Szeretné egy kicsit dizájnosabbá varázsolni a fürdőszobáját? Amennyiben megvan rá az anyagi kerete, ne teketóriázzon sokáig, hanem kezdje meg az átalakítást! A Ravak mosdó minden tekintetben tökéletes választás lehet.

A modern, stílusos kialakítású mosdókagyló egészen biztosan meg fog felelni az elvárásainak. Anyaga öntött műmárvány, túlfolyóval van ellátva, külső bevonata védi a fizikai és a kémiai hatásoktól, így a különféle kozmetikumok és egyéb vegyszerek sem kezdhetik ki. Minden Ravak mosdóra, ami szerepel a gepeszcentrum.hu online áruház kínálatában, 5 év gyártói garancia érvényes, ami mindenképpen tekintélyes jótállási időnek számít.

A vételárban a telepítéshez szükséges összes kellék benne van, tehát Önnek nem kell még külön alkatrészeket vásárolnia hozzá. A honlapon szerelési utasítás is letölthető, ezért a rögzítéséhez nem feltétlenül van szükség szakemberi beavatkozásra. A Ravak mosdó megrendelése néhány egyszerű lépésben lebonyolítható. A kiszállítás pedig legfeljebb 1 héten belül megtörténik.

Motoros redőny Previous post Belsejében szigetelt motoros redőny
Eskuvoi karikagyuru Next post Esküvői karikagyűrű kétféle alapanyagból