Belsejében szigetelt motoros redőny

Motoros redőny

Éjszaka általában még a legforgalmasabb utcában is valamelyest enyhül a zaj. De a nagyobb városok belvárosi részében még ilyenkor is lehet nagy a zaj. Az alumínium motoros redőny segít ennek megoldásában. Ugyanis belsejében olyan szigetelő hab van, amely a hő és a zaj ellen is véd.

Akár a nyári kánikulában, de a hideg téli éjszaka idején is az ablakok jelentős hő veszteség illetve hő nyerés forrásai. Ebben hoz megoldást az alumíniumból készült redőny, amely szigeteléssel ellátott. 

Ez kívülről nem látszik, egy teljesen sima, egyszerű roló van a szemünk előtt. Az alumínium könnyű anyag, de mégis súlya van, különösen a szigetelő hab miatt, ezért a motoros redőny elvégzi az emelési feladatait. A mai kor embere, ha teheti, inkább a gépekre bízza mindazt a munkát amit lehet.

Hogy ez jó e vagy sem, majd megtudjuk a jövőben. Egyelőre a legtöbben kényelmességi szempontok miatt használjuk, valamint azért, mert segíti életünket. A motoros redőny le-fel mozgatása ily módon sokkal egyszerűbb, minimális emberi erőt igényel. .

kerti bútor szett Previous post Milyen komponensekből áll a kerti bútor szett?
Ravak mosdó Next post Ravak mosdó 5 év garanciával