Esküvői karikagyűrű kétféle alapanyagból

Eskuvoi karikagyuru

Nincs könnyű helyzetben, ha éppen ki szeretné választani a lánykérésre szánt ékszert. Nem csupán azt kell jól megfontolnia, hogy milyen méretet vegyen, hanem azt is meg kell gondolnia, hogy a párjának melyik esküvői karikagyűrű tetszene.

Amennyiben a klasszikustól kicsit eltérő megoldásokat szeretne, akkor látogasson el a Velekey Ékszervilág shopba! Itt rengeteg bicolor ékszer közül tud választani. Mostanában különösen divatosnak számítanak azok az esküvői karikagyűrűk, amelyek egyszerre kétféle anyag felhasználásával készültek.

A kínálatban van belőlük csíkozott, vésett, gravírozott és strasszokkal kirakott változat is. Ezek semmiképpen sem mondhatóak hétköznapinak. Mivel az egyedi jellemzők is sokat nyomnak a latba, ezért mindig külön ajánlatot kell kérnie a gyűrűk elkészíttetésére.

Érdemes olyan típus mellett döntenie, ami igény esetén egy kicsit átalakítható a méretproblémák miatt. Az esküvői karikagyűrű elkészüléséig valószínűleg várni kell néhány hetet, tehát ezt is vegye figyelembe a rendelés leadásakor!

Ravak mosdó Previous post Ravak mosdó 5 év garanciával
Orijen kutyatáp Next post Friss húsból készült Orijen kutyatáp