Kismama farmer: milyen méretet érdemes választani?

B.Boom kismama farmernadrág

A terhesség idejére ajánlott bővíteni a gardróbot néhány kényelmes ruhadarabbal. Ezek közé tartozik a farmernadrág, amit minden évszakban lehet viselni. A B.Boom kismama farmernadrág webshop szerint „sose válassz több számmal nagyobb méretű kismama farmert, mert nem fogsz belenőni”. A meglévő nadrágok, ha már szűkek kezdenek lenni, akkor bizonyára újakat kell vásárolni. A kényelmetlen nadrág megnehezíti a hétköznapokat, korlátoz a mozgásban, tehát kellemetlenül fogja érezni magát benne.

Mindenki saját maga dönti el, hogy mikor van szükség átváltani terhesnadrágra. Vannak, akik már a várandóság elejétől kezdik hordani és olyanok is, akik csak akkor, amikor a pocakjuk gömbölyödni kezd. A farmer anyagnak van egy sajátos tulajdonsága, mosásnál összemegy és hordásnál kitágul egy kissé, ezért ennek tudatában kell méretet választani. Az oldalon különböző modelleket talál, a szűkített szárútól a klasszikus egyenes típusig, amiből kiválaszthatja a stílusának megfelelőt.

A leggingseket is nagyon kedvelik a kismamák, mivel felveszi a test formáját és kényelmesen lehet benne mozogni. A vastagabb anyagú, koptatott farmert a zsebén levő hímzés teszi egyedivé. A kantáros nadrágot sokan választják, mivel a pántokat állítani lehet a kívánt méretre. Többféle színben és méretben elérhetőek. A pocakbetét teszi igazán komfortossá. Mivel a 9 hónap hosszú idő, érdemes több darabot vásárolni. A nyári szezonban a kismama rövidnadrágnak is nagyon keresettek, egy pamut pólóval sportos szettet állíthatunk össze.

A mérettáblázatban két szám jelenik meg, az első a csípő, a második a nadrág hosszát jelzi. Ne vegyünk nagyobb méretet mert a gumírozott anyag viseléskor kitágul. Mosógépben alacsony hőfokon mosható. Számos kedvezménnyel kedveskednek a vásárlóknak, így lehetősége van több darabot is beszerezni olcsón. Szerezze be minél előbb a jó minőségű terhes nadrágokat, különféle kiegészítőkkel együtt. Nem kell lemondania a divatos öltözetről azért, mert várandós. Válassza ki azt a kismama farmernadrágot, ami a stílusának és ízlésének is megfelel!

Trifokális műlencse műtét Previous post Trifokális műlencse műtét – mit kell róla tudni?
gyémántfestés Next post Gyémántszemes kép sötétben világító gyémántszemekkel is