Gyémántszemes kép sötétben világító gyémántszemekkel is

gyémántfestés

Egy szép dísz feldobja a lakás esztétikáját és hangulatát. Az olyanhoz pedig még jobban ragaszkodunk, amit saját magunk alkottunk. A gyémántfestés remek lehetőséget nyújt arra, hogy egy kis ügyességgel és odafigyeléssel elkészíthessük a saját tökéletes festményünket. Bár a technikának nincs sok köze a festéshez, mégis egy olyan kép lesz a végeredmény, ami bárhol megállja a helyét, mint dekoráció. A gyémánt kirakó számtalan tematikában elérhető, így csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mi lesz a vásznon.

A gyémántfestés ecsetet és festéket nem igényel, azonban egy vásznat előrenyomtatott képpel, valamint sok-sok csillogó kövecskét igen. Ezek szettben megvásárolhatóak, így nem kell külön-külön beszerezni ezeket. Ugyan a gyémántfestéshez nem kell különösebb tehetség, viszont koncentráció és figyelem annál inkább. A kép ugyanis csak akkor lesz tökéletes, ha a „gyémántok” mindegyike megtalálja a saját helyét. Kiváló elfoglaltság azoknak, akik szeretnék a kreativitásukat egy gyönyörű kép megalkotásában kamatoztatni.

A kreatív elfoglaltságokat kedvelők bizonyára örülnek, ha megjelenik valami újdonság a hobbiboltokban. A gyémántszemes kép viszonylag kuriózumnak számít, de már sokan itthon is rakosgatják az apró kövecskéket a vásznakra. Nem is csoda, ha ők nem állnak meg egynél, hiszen szebbnél-szebb előrenyomtatott képek jelennek meg. A diamonddekor.hu webáruházban igazi csodák kaphatók a gyémántszemes kép kategóriában.

Kirakhatunk a sok csillogó kövekből vallási témájú képeket, érdekes, egzotikus emberek portréit, kristályköves fákat, elképesztően szép virágokat és tájképeket, aranyos és érdekes állatokat vagy gyönyörű mandalákat. Kaphatók itt kirakók 40×50 cm méretben, kerettel is. Külön érdekesség a gyémántszemes kép sötétben világító gyémántszemekkel. Ha pedig a gyermekeket is szeretnénk bevonni ebbe a kreatív elfoglaltságba, nekik rendelhetünk aranyos szetteket a közkedvelt mesehősökkel vagy cuki állatkákkal, szivárványos réttel, zöldellő erdővel. Mindegyik fajta igazi remekmű lesz és őrzi majd a készítő keze munkáját.

B.Boom kismama farmernadrág Previous post Kismama farmer: milyen méretet érdemes választani?
önkéntes nyugdíjpénztárak összehasonlítása Next post Önkéntes nyugdíjpénztárak összehasonlítása 2022-ben: a legfontosabb tudnivalók