Egy borbély szalon, ahol sörrel is megkínálnak

borbély szalon

Általában a hajnyírás annyiból szokott állni, hogy bemész, leülsz és levágják a hajad, ha nem vagy túl igényes, akkor géppel egyformára mindenhol. Esetleg, ha szakállt is viselsz, akkor megigazítják, amennyiben kéred. Majd fizetsz és mész, mert készen vagy. Csakhogy, ma már lehetne ennél sokkal több mindennek a beállítása. Például közben beszélgethetnél vagy ihatnál valamit. Ki gondolta volna, hogy még ilyen élményekhez is hozzá lehet jutni egy borbély szalonban?

Pedig valóban létezik olyan hely, ahol ez nem csupán valami olcsó reklámfogás, amivel igyekeznek odacsalogatni az ügyfeleket, hanem ez a valóság. A pénzedért nem egy száraz szolgáltatást kapsz, hanem élményt, sőt, életérzést. Ez a barber shop Budapest egyik legkülönlegesebb helye, amennyiben haj-, és szakállvágásról, igazításról, festésről van szó. Mitől annyira különleges? Kezdjük mindjárt az elején! A dizájn. A szóban forgó barber shop minden részlete a szesztilalom gengszter világára emlékeztet.

A képek a falon, azok keretei, a barber székek, a polcokon található whisky, amiből egyébként az ügyfeleket ki is szolgálják, a Thompson a falon, amivel szabad lőni, persze csak egy selfit, meg természetesen az itt dolgozó fiúk, akik profi munkát végeznek. Na meg persze a sörről sem szabad megfeledkezni, amivel az ügyfeleknek még inkább élvezhetővé válik az itt töltött idő. Tehát ez a hely egy valóságos klubnak számít, ahová a férfiak nem csupán a szakáll igazításáért járnak, hanem mert megkapják, amit otthon nem feltétlenül: egy jó hideg sört, meg a tiszteletet.

Igen, itt minden ügyfélnek maximálisan megadják a férfiaknak járó tiszteletet, ami például abban is megnyilvánul, hogy nem várakoztatják meg őket. Minden ügyfélt az előre lefoglalt időpontban fogadnak. Az itteni fiúk ebben a tekintetben is kemények, hiszen igyekeznek időben végezni a kuncsaftjaikkal, hogy a következők ne kényszerüljenek várni. Térj be a barber shopba egy férfias frizurára és egy hideg sörre! Garantáltan mindkettő jólesik majd ebben a nyári hőségben!

Police ékszerek Previous post Police ékszerek a magabiztos megjelenéshez
rendsodró Next post Mikor hasznos egy rendsodró?