Mikor hasznos egy rendsodró?

rendsodró

A növénytermesztés és állattartás nagyipari mennyiségben rendkívül komoly szakértelmet és gépesítést igényel. Már vége azoknak az időknek, amikor kézzel történt a termény betakarítása és a szalma összegyűjtése. Manapság nincs elegendő idő a feladatok elvégzésére a hagyományos módszerekkel, ezért kerül előtérbe a rendsodró berendezés. A gabonák learatását követően hátramarad a növények szára, amit gyakran tarlóégetés során semmisítenek meg, míg mások felhasználják célirányosan.

A másodlagos termésnek is nevezhető szalma a rendsodró segítségével megfelelő állapotba hozható a bálázáshoz. Miért van szükség egy jelentős teljesítménnyel rendelkező eszközre? Azért, mert a legtöbb esetben több 10 vagy 100 hektáros táblákról van szó, amit letakarítani egyszerűbb ebben a formában.

A minőségre minden esetben megéri adni, ezért csakis olyan márka mellett döntsünk, ami már bizonyított! A STIRMOT rendsodró pontosan ebbe a kategóriába tartozik. A gyár Spanyolországban található és az innovatív technológiák előállításában jártas. A gigafarm.hu oldalon rengeteg hasznos információt találunk a témában, valamint megcsodálhatjuk a rendsodró szerkezeteket, amelyeknek már a robosztus megjelenése is magáért beszél.

De ne álljunk meg itt, ugyanis valaminek húznia kell a kiegészítőt, hiszen az önmagától nem végzi el a munkát. Ha ebben az esetben is számít a kiemelt potenciál, akkor a rendsodró mellé remek választás a CASE IH STEIGER traktor. Egy igazi erőgépet kapunk ennek a képében, amire biztosan nem lesz panaszunk. Vértezzük fel a gazdaságunkat jelentős teljesítménnyel és az eddig nehéz feladatok váljanak gyerekjátékká!

borbély szalon Previous post Egy borbély szalon, ahol sörrel is megkínálnak
könnyűszerkezetes ház építése Next post Könnyűszerkezetes ház építése ahogy Ön kéri