Mikor hasznos egy rendsodró?

rendsodró

A növénytermesztés és állattartás nagyipari mennyiségben rendkívül komoly szakértelmet és gépesítést igényel. Már vége azoknak az időknek, amikor kézzel történt a termény betakarítása és a szalma összegyűjtése. Manapság nincs elegendő idő a feladatok elvégzésére a hagyományos módszerekkel, ezért kerül előtérbe a rendsodró berendezés. A gabonák learatását követően hátramarad a növények szára, amit gyakran tarlóégetés során semmisítenek meg, míg mások felhasználják célirányosan.

A másodlagos termésnek is nevezhető szalma a rendsodró segítségével megfelelő állapotba hozható a bálázáshoz. Miért van szükség egy jelentős teljesítménnyel rendelkező eszközre? Azért, mert a legtöbb esetben több 10 vagy 100 hektáros táblákról van szó, amit letakarítani egyszerűbb ebben a formában.

A minőségre minden esetben megéri adni, ezért csakis olyan márka mellett döntsünk, ami már bizonyított! A STIRMOT rendsodró pontosan ebbe a kategóriába tartozik. A gyár Spanyolországban található és az innovatív technológiák előállításában jártas. A gigafarm.hu oldalon rengeteg hasznos információt találunk a témában, valamint megcsodálhatjuk a rendsodró szerkezeteket, amelyeknek már a robosztus megjelenése is magáért beszél.

De ne álljunk meg itt, ugyanis valaminek húznia kell a kiegészítőt, hiszen az önmagától nem végzi el a munkát. Ha ebben az esetben is számít a kiemelt potenciál, akkor a rendsodró mellé remek választás a CASE IH STEIGER traktor. Egy igazi erőgépet kapunk ennek a képében, amire biztosan nem lesz panaszunk. Vértezzük fel a gazdaságunkat jelentős teljesítménnyel és az eddig nehéz feladatok váljanak gyerekjátékká!