Bioco szerves szelén minden napra

Bioco szerves szelén

Egyes vitaminok és áványi anyagok nélkülözhetetlenek a szervezet kiegyensúlyozott működéséhez. A Bioco szerves szelén pedig ideális mennyiségben tartalmazza mindazt, ami a szervezetnek jót tesz. Ez elengedhetetlen a pajzsmirigy és az immunrendszer megfelelő munkavégzéséhez. Ezek mellett, amennyiben testünk elegendő szelénhez jutott, a körmünk és a bőrünk is ápolt kinézetű lesz.

Tehát, ha a köröm repedezett, a haj pedig az átlagosnál sokkal jobban hullik, ásványi anyag hiányra kell gondolni. A felsoroltakon túl, a Bioco szerves szelén által a sejtek oxidatív stressz elleni védelme is fokozható. Felszívódása rendkívül gyors, a hatóanyag maradéktalanul hasznosul a szervezetben.

Természetesen az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a megfelelő és változatos táplálkozást. Amennyiben panaszai régebb óta kínozzák, kérje ki a háziorvosa tanácsát, a megfelelő hatóanyag összetétel kiválasztásához! A Bioco szerves szelén felnőttek esetében rendszeres és kúraszerű szedésre is alkalmas. Figyeljen a szervezetére és támogassa megfelelően!

latex festék Previous post A speciális, selyemfényű latex festék
női táska Next post Női táska minden alkalomhoz van