A speciális, selyemfényű latex festék

latex festék
Egy jó, megbízható festékre sok helyen szükség van. A latex festék nagy igénybevételnek kitett felületekre lett tervezve, így nyugodtan bevethető a konyhában, folyosókon, lépcsőházakban, gyerekszobákban, szállodákban, éttermekben, pubokban és egyéb intézményekben is. Arra is van példa, hogy sokan a fürdőszoba bizonyos részein, a nappaliban, a padláson vagy épp a nyári kertben használják.
Jó választásnak bizonyul a POLIFARBE INNTALER selyemfényű latex festék. Miért? Az előnyei közé sorolható, hogy egy magas fehérségű, kitűnő fedőképességű termék, ami oldószert, ammóniát, formaldehidet, lágyítószert nem tartalmaz, illetve semmilyen kellemetlen szaggal sem kell számolni a használata közben vagy után.

A latex festék bevonata mosás- és súrolásálló, lég- és páraáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja. Az anyagot egyszerűen fel lehet vinni a felületre egy finom hengerrel vagy szórással, és érdemes legalább két rétegben gondolkozni. A hígításakor legfeljebb 10% vizet kell használni, de persze ez függ a latex festék felhordási módjától is. Megvehető a festekarena.hu oldalán 5 és 10 literes műanyag vödörben.
medence webshop Previous post A medence webshop kínálata sokrétű
Bioco szerves szelén Next post Bioco szerves szelén minden napra