Az iPhone 13 pro tok, biztonság az első

iphone 13 pro tok

Soha nem túl korai az új telefon védelméről gondoskodni. Most, hogy az iPhone 13 Pro elindult, elkezdhetsz keresni egy nagyszerű védőburkot rá. Az iPhone 13 Pro tok a nyaralás idején is jól jöhet. Akár vékony, átlátszó modellt szeretnél vagy valami mást, már most beszerezheted a védelem garanciáját, hogy a készülék megvásárlása után máris készenlétben legyen. Ha jó minőségű példányt szeretnél, ez az iPhone 13 Pro tok teljes mértékben megfelelő lesz. Ez egy egyszerű, felpattintható típus, ami csupán minimális védelmet nyújt.

Polikarbonátból és TPU-ból készült, így rendelkezik némi ütésállósággal, mivel óvja a hátlapot a karcolásoktól is. Ami az iPhone 13 Pro tok bőrből készült változatát illeti, visszatér a legújabb elképzelésekhez és ugyanolyan jó, mint amilyenre emlékszel. Prémiumminőségű, cserzett bőrből készült, ami puha tapintású és többféle színben kapható, például aranybarna, sötét cseresznye és más színekben. Ráadásul ez az a fajta az idő múlásával egyre jobb lesz.

A Samsung Galaxy A52 5G tok garanciát nyújt

A Samsung Galaxy A52 5G tok vékony, masszív, ami úgy lett kialakítva, hogy védje a telefont, miközben egyéb funkciókat is biztosít. A beépített gyűrűtartó olyan módon teszi lehetővé a használatát, hogy közben az ujjaddal tartod és nyugodt lehetsz, mert nem fog kiesni a kezedből! A beépített gyűrűtartó 360 fokban forgatható és állványként is kitűnően funkcionál. A beépített fémgyűrű lehetővé teszi, hogy a készüléket a legtöbb mágneses telefontartóval használhasd.

A Samsung Galaxy A52 5G tok szolgálhat több célt, de a legfontosabb, hogy óvja a mobilt. Az elsődleges, hogy megfeleljen az összes igényednek, legyen az a védelem, passzoljon a ruhádhoz, esetleg kifejezze a személyiségedet, mindezt megfizethető áron. A teljes elégedettségi garanciát ne is említsük! Ne várd meg, amíg a kemény betonon landol vagy más módon megsérül a készülék. Szerezd már be előre az új Samsung Galaxy A52 5G tokot és használat közben már nem kell féltened! Sokkal olcsóbban megúszod így, mintha képernyőcserére lenne szükséged.

karácsonyi fény Previous post Karácsonyi fény, színek, illatok
Xiaomi roller Next post Számoljuk ki a Xiaomi roller hatótávját!