Karácsonyi fény, színek, illatok

karácsonyi fény

Már az ősz utolsó napjaiban megjelennek az áruházakban, webshopokban a karácsonyi ünnepek különböző kellékei. Gömb, lámpás, gyertya, karácsonyi fény éppen úgy, mint a sütemény, az ünnepet idéző fűszerkeverékek, illatok. Megannyi égősor, világító dekoráció közül választhatunk. Nincs ünnep karácsonyi fény nélkül.

Fényfüzért aggatunk az ablakba, a karácsonyfára, világító gyertyák az asztalon, a komódon. Versenyt futunk a szomszéddal, hogy ki díszíti fel szebben a kertet. Ide egy rénszarvas, oda egy szánkó, itt-ott gömbök, szalagok. Nemcsak a gyermekeknek, de a felnőtteknek is szórakozást, meghitt perceket hozhat a karácsonyi készülődés. Világító télapó figura, projektoros hópelyhek, karácsonyi hálófények- a kínálat végtelen.

Ezek többnyire LED lámpatestek, amelyek hosszabb élettartammal bírnak az elődjeiknél, így több éven át használható dekorációk. Ne feledjük, hogy a szeretet, a béke, az együttlét adja meg az ünnep értelmét, a karácsonyi fények csak a ráadás! A karácsony előtti hetekben mindenki rohan. Legyünk megértőek, kedvesek embertársainkkal!

nike focicipő Previous post A futball csillagok is rajonganak a Nike focicipőért
iphone 13 pro tok Next post Az iPhone 13 pro tok, biztonság az első