Számoljuk ki a Xiaomi roller hatótávját!

Xiaomi roller

A városi közlekedés egyszerűbb, mint valaha, hála a technológia fejlődésének. A Xiaomi roller berobbant a köztudatba, majd sok márka megpróbálta lemásolni, azonban az eredeti még mindig többet tud a másolatoknál. Az 1S néven futó roller nagyon hasonlít az első szériához, azonban egy kicsivel többet kínál a felhasználónak.

Mondhatjuk, hogy tényleg a városi utakhoz tervezték, mivel akár 30 kilométert is tehetünk vele, bár azért érdemes egy köztes töltéssel számolni. Az akkumulátor kapacitását több tényező befolyásolja, nem mindegy, hogy egy 50 kilós lány vagy egy 100 kilós fiú áll rá.

Az aktuális útviszonyok szintén elrabolhatják a kilométereket, hiszen az egyenes és a domb másképp hat a teljesítményre. Ha nem mozgunk 100 kiló környékén és nagyjából egyenes útra készülünk, akkor bírni fogja az ígért távolságot. Mielőtt nekivágnánk fontos tudni, hogy az utolsó kilométereket lassabbak fogja megtenni, mivel mindig ECO üzemmódba vált. Ha sietnénk, akkor nem árt a Xiaomi rollert feltöltve tartani.

iphone 13 pro tok Previous post Az iPhone 13 pro tok, biztonság az első
mezym forte Next post Sokat segíthet a Mezym Forte