A méhpempő kutatásának rövid története

Méhpempő

A hideg időjárás beköszöntésével nagyon könnyű elkapni valamilyen csúnya vírust, főleg ha a napunk során több emberrel is érintkezünk. Támogassa meg az immunrendszerét az egyik leghatékonyabb természetes termékkel, a méhpempővel! Tudta azt, hogy a friss méhpempő fogyasztása egyedül a méhkirálynő privilégiuma? Bizony, a többi szorgos munkás méh be kell érje a virágporból készült méhkenyérrel, míg a domináns királynő egyedüli eledele a szóban forgó csodás anyag.

Ez a kivételesnek számító jelenség indította el a 60-as években a tiszta méhpempő iránti érdeklődést, aminek során hamar kiderült, a csodás hatásai vitathatatlanok az emberi egészség vonatkozásában. A méhpempő többek között erősíti az immunrendszert, kiválóan csillapítja a csont- és ízületi fájdalmakat, emellett pedig a koleszterinszint csökkentésében is kiemelkedően fontos szerepet tölt be. A méhpempő a kutatások során bebizonyította a belévetett bizalmat, manapság pedig az azt megillető előkelő helyet foglalja el a többi természetes gyógytermék között.

Close