Női trikó a melegebb napokra

női trikó

Hamarosan itt a tavasz, végre búcsút lehet inteni a réteges öltözködés kínjainak és előkerülhetnek a szekrényből olyan ruhadarabok is, amelyek egész télen arra vártak, hogy újra divatos és nőies megjelenést kölcsönözzenek Önnek. Újra főszerephez juthat a női trikó, ami bár a hideg időszakban is praktikus viseletet jelent, mint aláöltözet, akkor használható igazán, ha süt a Nap.

Ilyenkor ugyanis a női trikó nagyon sokféle összeállításban viselhető, akár sportos, akár elegáns vagy sportosan elegáns szettek részeként. Minden csak az anyagán, a színén, valamint az adott személy kreativitásán és bevállalóságán múlik.

Ha farmerrel és sportcipővel veszi fel, akkor egy lazább stílust tud kialakítani, de ha a lapos talpú, sportos lábbeli helyett magassarkút húz, akkor már a sportosan elegáns vonalat képviselheti. Ugyanakkor, ha a női trikó például szaténból készül, abban az esetben már elegáns eseményre vagy az irodába is megfelelő lehet. Ez a változat jól mutat ceruzaszoknyával, blézerrel, de még kiskosztümmel is, így bátran kísérletezgethet.v

Méhpempő Previous post A méhpempő kutatásának rövid története
Motoros fűkasza Next post Motoros fűkaszával a hibátlan pázsitért