A háromjáratú motoros szelep rövid bemutatása

háromjáratú motoros szelep

A fűtési és a hűtési klíma berendezések tervezésekor, a rendszer elemeinek precíz szabályozása kiemelt fontosságú. A háromjáratú motoros szelep kitűnő alternatíva erre a célra, hiszen kifejezetten az áramlás szabályozására lett tervezve. Ahogy a neve is sugallja, 3 csatlakozási pontja van, 1 bemeneti és 2 kimeneti. A működése során, a bemeneten érkező közeg áramlását 2 kimeneti ágra osztja.

A meghajtás révén, a szeleplemez pozícióját változtatva, az egyik vagy másik kimeneti ágra több, esetleg kevesebb közeg juttatható. A háromjáratú motoros szelep a fűtési rendszerekben a különböző fűtési körök közötti meleg víz elosztását szabályozza.

Hosszú élettartammal bír és megbízhatóan működik, ami azt jelenti, hogy évekig nem lesz a karbantartására gondja. Az alkalmazásával garantálható, hogy az adott rendszer optimálisan, energiatakarékosan működjön és a felhasználó igényeinek megfelelően szabályozható legyen. A háromjáratú motoros szelep minden tekintetben eleget tesz az elvárásoknak, szóval kellően látja el a feladatát.

ouzo Previous post Az Ouzo sokak kedvence
inverter Next post Egy kiváló inverter mindig hasznos