Üvegpolc méretre: kit érdemes megbízni a kivitelezéssel?

Class Üvegstúdió

A modern technológiával gyártott üvegek már egy jó ideje jelen vannak a piacon. Mivel nagyon biztonságosak, sokan a lakásuk felújításakor a műanyag vagy fa dolgokat üvegre cserélik. Az olyan tapasztalt kivitelezők, mint például a Class Üvegstúdió meglepően gyors átfutási idővel képesek elvégezni az üvegezési munkákat. A cég 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az üvegmegmunkálás terén. Szolgáltatásai közé tartozik a tolóajtók, üvegajtók, kádparavánok, korlátok, tükrök, valamint üvegpolcok szerelése.

Elegánssá teszik a lakás bármelyik pontját. A fürdőszobában felszerelt polcok hangulatossá és átláthatóvá varázsolják a helyiséget. Sokkal ellenállóbb, mint a műanyag vagy a fa polcok. Nem kell attól tartani, hogy a pára vagy a víz miatt barna foltok jelennek meg, ugyanis rozsdamentes szerelvényekkel dolgoznak. Tisztításuk is egyszerű, ablaktisztító folyadékkal és egy puha törlőkendővel letöröljük és máris tiszta, csillogó felületet kapunk. Az üvegpolc a nappali falát is díszítheti.

Rátehetünk különböző emléktárgyakat, családi fotókat. Ha véletlenül eltörik, nem okoz balesetet, mivel a fólia összetartja a darabokat. A csapat munkáját a pontosság jellemzi. Egyre több szálloda igényli az üvegajtók, korlátok beszerelését, ezzel is szeretnék hangulatossá és kellemessé tenni a vendégek pihenését. A referenciamunkákat a weboldalon megtekintheti. Rendelés esetén néhány információt fontos megjegyezni. Előszőr időpontot kell egyeztetni telefonon vagy levélben. A megbeszélés után a helyszíni felmérés következik, majd az árajánlat kiküldése.

A kisebb munkálatoknál a teljes összeget előre ki kell fizetni, míg a nagyobbaknál előleg szükséges. A gyártási idő 7-10 nap, majd következik a rendelés kiszállítása és felszerelése. A teljes számlát a munka végén állítják ki, ami tartalmazza a felmérést és az egész munkálatot. Amennyiben szeretné dizájnossá és biztonságossá tenni az otthonát, de bizonytalan a döntésében, kérje ki a szakember véleményét és segítenek álmai, tervei megvalósításában!

gyerekágy szolnok Previous post Kiváló minőségű gyerekágy Szolnokon
sportzakó Next post Mire kell figyelni egy sportzakó viselésénél? Útmutató férfiaknak