Mire kell figyelni egy sportzakó viselésénél? Útmutató férfiaknak

sportzakó

Az egyik legnépszerűbb ruhadarab a farmernadrág, ami minden férfi ruhatárában megtalálható. Nemcsak a hétköznapok kényelmes viseletét képezi, hanem ünnepek alkalmával is egy zakóval társítva elegáns szettet eredményez. A sportzakó viselésének is megvannak a maga alapszabályai férfiaknál. Érdemes hangsúlyt fektetni a póló és az ing kiválasztására, mert ez is kell ahhoz, hogy jó benyomást érjünk el. A klasszikus kék nadrág mindig divatos és mindennel passzol, a lényeg, hogy ne legyen vásott.

A stílusának megfelelően keressen zakót, ami lehet kockás, csíkos, mintás vagy egyszínű. Egy üzleti megbeszélésre elegáns megjelenés ajánlott, ezért az egyszínű fehér ing karcsúsított zakóval tökéletes párosítás, amihez nem szükséges a nyakkendő viselése sem. Érdemes figyelni, hogy az ing ujja ne lógjon ki a kabát alól. Még stílusosabbá a díszzsebkendő teszi, ami szinte nélkülözhetetlen a zakó felső zsebéből. Egy elegáns bőrcipő sokat hozzátesz a megjelenéshez. A karcsúsított fazon előnyös a sportos alkatúaknak és a teltebbeknek is.

Az Elite Fashion öltönyház széles választékkal várja a vásárlóit. Több mint 300 készleten lévő darab áll rendelkezésre. Bárki megtalálja azt a zakót vagy öltönyt, ami a legjobban illik az egyéniségéhez. Minőségi anyagból dolgoznak, így hosszú évekig megmaradnak újszerű állapotban. A menő színek a kék, zöld, barna, szürke, de a merészebbek az élénkebb színeket is felvehetik.

Egy komolyabb megjelenéshez célszerű a fehér vagy kék ing viselése. Egy vagány bőrövvel és karórával kiegészítve divatossá válhat. Ha betartja azokat az alapszabályokat, amit a sportzakó viseléséhez ajánlanak a divatszakemberek, akkor bárhol magabiztosan megjelenhet. Üzleti tárgyalásra vagy ünnepi ebédre is remek választás. Látogasson el a budapesti öltönyház boltjaiba, ahol a sokéves tapasztalattal rendelkező eladók segítenek kiválasztani az egyéniségét tükröző zakót és az ehhez szükséges kiegészítőket. A visszajelzések alapján, a vásárlók elégedettek a termékkel és a kiszolgálással egyaránt.

Class Üvegstúdió Previous post Üvegpolc méretre: kit érdemes megbízni a kivitelezéssel?
jordan nadrág Next post A Jordan nadrág kitűnő választás