Útmutató a futártasak méretekhez: ez is fontos rendelés előtt

Csomagoló Fólia Áruház

Az Amerikából származó futártasakok meghódították az egész világot. Az internetes rendelések megjelenésével, ami nem is olyan túl régen jelent meg, nagyon közkedvelté váltak ezen tasakok használata is. Mielőtt rendelni akarunk, bizonyosodjunk meg arról, hogy a küldeményünknek a megfelelőt választjuk! Anyagának, méretének és formájának köszönhetően a használata nagyon praktikus. A Csomagoló Fólia Áruház weboldalán könnyen összehasonlíthatja egymással a különböző futártasak méreteket.

Ahhoz, hogy tudjuk milyen méretet szeretnénk választani, több mindenre érdemes odafigyelni. Ebben segít a weboldalon levő pontos táblázat. Előszőr is, hogy mit szeretnénk becsomagolni. Ezért szükség van arra, hogy pontosan tudjuk a küldendő csomag méreteit. Ez egy nagyon fontos szempont. Ha ezekkel tisztában vagyunk, akkor könnyebb lesz a tasak kiválasztása is. A fent említett weboldalon pontosan megtalálják a csomagoló eszköz méretét. Külön táblázat áll rendelkezésre, ami a tasakok belméretét mutatja és amiből bárki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

A biztonsági csomagküldő tasakok már 5 különféle méretben kaphatóak, ilyen például a legkisebb, ami 170×240+40 mm, aminek a szabványmérete A5, C5 vagy 350+450+40 mm, aminek szabványmérete A3, ugyanakkor léteznek a nagy futártasakok, ami kiváló nagyobb kiszerelésű dolgok küldésére, ennek mérete elérheti a 600+900+50 mm vastagságot is. Ugyanezen weboldalon megtaláljuk a követőkódos biztonsági futártasakokat is, amiből 3 különböző méret áll rendelkezésünkre.

Ezeknél is a legkisebb méret a 165×245+50 mm, szabványmérete A5, C5, míg a legnagyobb 315×455+50 mm. Azért érdemes figyelni az ideális példány kiválasztására, hogy ne csúszkáljon a benne levő termék, így garantált a biztonságos kézbesítés. Használata sem igényel sok időt és technikát, leragasztjuk a felső részét és címkézzük. Ezután egy alkoholos tollal ráírunk és máris küldhetjük. A gyártó, nagyobb megrendelés esetén képes személyre szabott, egyéni vonalkóddal, logóval, igazoló szelvénnyel vagy grafikával ellátott terméket is előállítani.

szakáll fazon Previous post Szakáll típusok: neked melyik állna jobban?
fogpótlás Budapest Next post Fogpótlás Budapest: garantált a siker!