Takarékos megoldás a csepegtető cső

csepegtető cső

Manapság az egyik kulcskérdés a környezetünk megóvása, mivel az energiával, a vízzel való takarékoskodás sokunknak fontos szempont. A víz sok helyen nagy kincs, ezért mindannyiunk közös érdeke a takarékos felhasználás. A pazarlás elkerülése érdekében a csepegtető cső nagyon jó döntés, mert használata során a vizet közvetlenül a gyökerekhez tudjuk juttatni.

Később bővíthető, átalakítható. Az ilyen kialakítású, perforált locsolócsöveket lefektethetjük a sorok mentén vagy elrejthetjük a virágágyásokban, de igény szerint beáshatjuk a talajba is. A csepegtető cső a kialakításának köszönhetően lassan adagolja a vizet, ami költséghatékony és takarékos megoldás, továbbá a növényeknek mindenképpen kedvező, mert nem lesznek túlöntözve, az egyenletes vízelosztásnak köszönhetően.

A csepegtető cső hasznos lehet gyepek öntözésénél is, főleg ha időzítő berendezéshez is csatlakoztatva van. Legjobb kora reggel vagy este locsolni, mert a nappali melegben elpárolog a víz jelentős része. Webáruházunkban számos kiegészítőt megtalál a kert megfelelő ápolásához.

volkswagen alufelni Previous post Ford Mondeo MK3 alufelni remek kivitelezéssel
készségfejlesztő játékok Next post Csodálatos készségfejlesztő játékok bábukkal