Szigetelési ellenállás mérő praktikus kiegészítőkkel

Szigetelési ellenállás mérő

Egy megfelelően kialakított elektromos hálózat könnyen bővíthető, alakítható és biztonságosan használható. De elég egyetlen hiba és összeomlik az egész rendszer. Mindenképp fontos különféle teszteknek alávetni a vezetékeket, a rendszer üzembe helyezése előtt.

A szigetelési ellenállás mérő által kimutatott eredményekből megállapítható például egy esetleges szakadás. Amennyiben ilyen hiba áll fent, az adott vezetéket ki kell cserélni. Nagyon sokféle szigetelési ellenállás mérő létezik.

Ebből következik, hogy eszközönként változnak a beállítható határértékek. A mért vezetékekben potenciálfeszültség léphet fel a teszteléskor, ezért a legtöbb szigetelési ellenállás mérő képes az automatikus kisütésre, amivel megszünteti a már említett jelenséget.

A kényelmesebb használat érdekében, különböző kiegészítőket szerezhetünk be a szigetelési ellenállás mérőhöz, mint például a Bluetooth-os billentyűzet vagy a hordozótáska, de gyorstöltővel is használható az eszköz, amennyiben szükség van rá. A műszerhez tartozó kiegészítő csomagokban megtalálhatóak ezek a tartozékok.

Bicikli kicsiknek és nagyoknak Previous post Sportra és környezettudatosságra nevel a gyerek bicikli
PVC idom Next post PVC idom minden fajtája kapható