PVC idom minden fajtája kapható

PVC idom

Építkezik éppen és szüksége lenne egy vízvezetékre? Felmondta a szolgálatot a jelenlegi szennyvízvezeték? Tudunk olyan alternatívát nyújtani, ami funkcióját tekintve teljesen ideillik és még pénztárcakímélő is egyben. A PVC idom és a nyomócső esetében az élettartam akár egy emberöltőnyi is lehet, megfelelő használati körülmények esetén.

Ára sokkal kedvezőbb más csőanyaghoz képest. Ezek a csövek 10 Bar nyomásnak is ellenállnak, ezért használható egyéb folyadékok szállítására is, amelyek lehetnek savasak vagy lúgosak is. A nagy népszerűségnek egyik oka lehet a cső anyagának alacsony sűrűsége, kicsi súlya.

A webáruház kínálatában szerepel: PVC idom csap, könyök, T-idom, toldó, javító, csővég, hollandi, tartálycsatlakozó, visszacsapó szelep, tömlővég, PVC ragasztő és nyomócső. Ezek az alkatrészek segítik elő a zökkenőmentes összeszerelést, majd a hibamentes működést és folyadékszállítást. Az oldalról bárki kiválaszthatja a PVC idomok méretét, majd ezután megrendelheti pár kattintással, házhozszállítással.

Szigetelési ellenállás mérő Previous post Szigetelési ellenállás mérő praktikus kiegészítőkkel
női parfüm Next post A női parfüm helyes kiválasztása