Orijen kutyatáp magas hústartalommal

Orijen kutyatáp

Az összes fajtájú és méretű házőrző, a kaukázusi juhászkutyától egészen a tacskóig, eredetileg ragadozó volt. Az emésztőrendszerük pedig az evolúciós fejlődésnek köszönhetően, alkalmassá vált az olyan száraz eledelek fogyasztására, mint amilyen a világhírű Orijen kutyatáp is, ami többnyire különböző húsokból és bizonyos mennyiségű gyümölcsből, zöldségből, gyógynövényekből áll, nem pedig növényi eredetű fehérjékből.

A táplálék magas hústartalommal (85%) és alacsony glikémiás összetétellel rendelkezik, továbbá csökkentett mennyiségű szénhidrátot tartalmaz. Az Orijen kutyatáp, mint alapvető fehérjeforrás, olyan összetevőket tartalmaz, amelyeket az anyatermészet a kutyáknak szánt: csirke és pulyka, egész tojás, valamint tengeri és folyami halak.

Mindezek, amelyek szinte emberi fogyasztásra is alkalmasak, a Champion Petfoods vállalat tulajdonosai által ismerős és megbízható gazdálkodóktól, valamint a baromfit és a halakat maguk tenyésztő termelőktől érkeznek az Orijen kutyatápot készítő gyárakba.

Panyolai pálinka ár Previous post Remek Panyolai pálinka ár, kiváló szolgáltatások
Medencék elérhető áron Next post Fémvázas medence keringető rendszerrel