Magas színvonalú drops fonal

drops fonal (3

Sokan kedvelik a kötött holmikat és saját maguk el is készítik azokat, mások viszont túlzottan nehéznek érzik a kézzel előállított darabokat. Ez azért van, mert nem megfelelő alapanyagból készültek, például az air drops fonal puha bébi alpaka és kényelmes merinó szálakból van összeállítva, tehát nagyon könnyű. Különleges szerkezetű fonal ez, a legújabb fonalgyártási technológia felhasználásával készül.

A gyártás során, fonás helyett egy csőbe fújják a szálakat, aminek köszönhetően az ilyen alapanyagból előállított ruhadarabok 30-35%-al könnyebbek, mint a hagyományos, hasonló vastagságú fonalakból készült darabok. Könnyű, légies szálakat jelent az air drops fonal, aminek érintése kellemes a bőrön.

Ezért tökéletes választás sálak, kendők, pulóverek, kardigánok megalkotásához. Alacsony súlyának köszönhetően, dolgozni is könnyű ebből, tehát kellemes munkát ígér. Ugyanakkor, a drops fonal bármelyik típusa magas minőséget képvisel, tehát jó döntést jelent a kézimunkázáshoz. Beszerezhető a nordfonal.hu webáruházból.

távirányítós fűnyíró Previous post A távirányítós fűnyíró a tereprendezés bajnoka
Las Vegas látnivalók Next post Milyen Las Vegas látnivalók vannak a kaszinókon kívül?