Könyvfelvásárlás Budapesten? Így adhatod el régi könyveidet egyszerűen

Diófa Antikvárium könyvfelvásárlás

A tanulni, ismereteket szerezni vágyók folyton csak veszik a könyveket, majd miután kiolvasták azokat, szépen elhelyezik a tékájukban. Igen ám, de egy idő után azt vehetjük észre, hogy a könyveinkkel kezdjük kinőni a lakást és jó néhány kiadvány feleslegessé is vált. A Diófa Antikvárium könyvfelvásárlásban és adományozásban is sokaknak segített már.

Kiváló lehetőséget kínál ez az antikvárium, mert egyrészt nem kell teljesen ingyen odaadnunk a kedvenc könyveinket, amelyeket egyébként is nagyon sajnálunk, másrészt pedig esély van arra, hogy értő kezekbe kerüljenek, olyan emberekhez, akik örömmel lapozgatják majd, megbecsülik, vigyáznak rájuk. Sajnos, manapság már egyre kevesebben olvasnak könyveket, hiszen úgy tartják, hogy az interneten minden információt meg lehet találni, amire szükség van. Pedig egy számunkra érdekes témájú könyvet kézbe venni semmivel össze nem hasonlítható élményt jelent. Aki egyszer megérezte ezt, soha többé nem mond le az olvasásról.

De a fölöslegessé vált könyvekkel mégis tenni kell valamit! A Diófa Antikvárium folyamatosan vásárol régi és használt könyveket, hagyatékot, nagyobb gyűjteményt és intézményi könyvtárakat is. Külön, kiemelten keresnek antik, bibliofil, dedikált példányokat, valamint 2000-es évek utáni kiadványokat, szakkönyveket. De a régi, talán a nagyszülők hagyatékából megmaradt, második világháború előtti képeslapok, térképek, plakátok, papírrégiségek szintén eladhatóak az antikváriumnak.

Az eladni kívánt régi könyveinket bevihetjük az üzletbe, de kérésre, ingyenes kiszállás mellett, az antikvárium munkatársai keresik fel az általunk megadott címet. Helyszíni értékbecslés és állapotfelmérés után helyben, készpénzzel fizetnek és azonnal nekikezdenek a könyvek elszállításához. A diofakonyvfelvasarlas.hu weblapon megtaláljuk az antikvárium elérhetőségeit, amelyeken keresztül felvehetjük a kapcsolatot a bolt munkatársaival. Ha Önnek is vannak otthon antikváriumba illő régi könyvei, amikre már nincs szüksége, akkor ne habozzon, hanem keresse az üzletet!

búvárszivattyú Previous post Milyen célra alkalmazható a búvárszivattyú
női munkavédelmi cipő Next post Női munkavédelmi cipő minden évszakra