Karcolások esetén segít a Fix It Pro

Fix It Pro

Kellemetlen dolog, ha megsérül a jármű. A kisebb hibák, felületi sérülések eltüntetésére azonban megoldást kínál a Fix It Pro karceltüntető toll. A termék bármilyen színű autón működik és a használata is egyszerű. Úgy kell vele bánni, ahogy egy sima filctollal.

Ha zavaróvá válik az autón megjelenő karcolás, van megoldás, hogy ne legyen észrevehető. A kőfelverődések mélységétől függően tartósan eltünteti azok nyomait. Szaktudás sem kell ahhoz, hogy valaki használja. A gyorsan száradó Fix It Pro toll összeköti a lakkréteget.

Nagy előnye, hogy akármilyen színű vagy lakkozású is az autó, a felületén található karcolásokat nyom nélkül eltünteti. A sérülés következményeként esetlegesen kialakuló rozsdásodás ellen is védelmet nyújt a Fix It Pro. A toll úgy működik, hogy a lakkrétegen keletkezett hiányokat, tehát a karcot kitölti és így teszi észrevehetetlenné az addigi hibát.

Összetevőit a Nap UV sugarai hozzák működésbe, azt követően pedig összekapcsolódnak az autó fényezésével. A gépjárműveken túl is hasznát veheti a Fix It Pro tollnak, ugyanis a hűtő, a mikrohullámú sütő vagy éppen a mosógép felületi sérüléseit is elfedi.

Visszatérve a járművekhez, a motoron vagy hajófelületen is működik. A karcolások helyét kitöltve összemosódik az autó, a motor vagy éppen a hűtő eredeti lakkozásával és visszaadja számukra az eredeti, ragyogó külsőt.

Ha eddig fejfájást okozott, hogy tehetetlen a sérülésekkel szemben, nem kell tovább aggódnia miatta. A mindentolcson.hu oldal kedvező áron kínálja a Fix It Pro tollat, amivel búcsút inthet az apró szépséghibáknak. Végezze el az autó szépítését otthon, egyszerűen!

vermut Previous post A vermut üröm, de mégis öröm
virágkaspó Next post Milyen a megfelelő virágkaspó?