Isztambul utazás feledhetetlen élményekkel

Isztambul csodás világa

Ha ellátogatunk Isztambulba, akkor érdemes megnézni azokat a látnivalókat, ahol magunkba szippanthatjuk a város igazi esszenciáját. Egyből a varázsa alá keríthet az a bizonyos életérzés, amit csak itt, Törökország leghíresebb városában tapasztalhatunk meg, az Isztambul utazás során.

Hogyha magyar állampolgárként érkezünk, akkor nem lesz szükség útlevélre. Ajánlott tiszteletben tartani a muszlim öltözködési szabályokat, ami elsősorban a hölgyeket érinti.

Az Isztambul utazás közben mindenképp érdemes útba ejteni a fűszerpiacot, ahol csodás fotókat lehet készíteni, kóstolgathatunk a különféle termékekből. Megtapasztalhatjuk, hogy milyen az igazi piaci hangulat, aminek évszázados múltja van. Mindezt az Aranyszarv-öböl panorámája teszi feledhetetlenné. A kék csempékkel díszített impozáns mecsetek elképesztő látványt nyújtanak, amelyek szintén jó fotótémának számítanak.

Az Isztambul utazásból természetesen nem maradhatnak ki a finom ételek sem. A halételek kedvelőit valódi Kánaánként várja a város, de lesz alkalmunk megkóstolni a sok más tradicionális fogást is a török konyhából.

önismereti játékok Previous post Ismerje meg önmagát az önismereti játékokkal!
Next post Kétzónás okos szobatermosztát is van