Így dolgozik egy profi borbély

G-cutz borbély

Egyes dolgok párban sokkal megnyerőbbnek számítanak, mint külön-külön. Tudják ezt a G-cutz barber shopban is, ahol úgy vélik, hogy egy szépen megigazított szakállhoz a legjobban egy jól megnyírt haj passzol. Az A76 borbély szalonnál különösen ügyelnek a haj- és szakállvágás minőségére.

Ezért sem lephet meg senkit sem, hogy egyre több úriember ad esélyt azoknak a szakembereknek, akiknek a vérében van a tudomány és pontosan tudják, hogy kinek mi áll jól. Ugye tény, hogy minden egyes hajkoronához megvan, hogy milyen hosszúságú és fazonú szakáll passzol a leginkább.

Természetesen a borbély szalonban a mesterek számításba veszik az ügyfél fejének a formáját, a stílusát és egyéb személyes igényeket is. Csakis így kapható meg az a végeredmény, ami a szakembernek szakértői szemmel teljesen rendben van, illetve maximálisan elnyeri a kuncsaft tetszését egyaránt.

Bármilyen elképzelése van a shopot választó férfinak, legyen az klasszikus vagy modern, hibátlanul elkészítik azt a profik. Természetesen, ha valaki nem tudja, hogy mit akar, nem kell aggódni, hiszen ekkor is számítani lehet a borbélyok szakértelmére. Mégiscsak ez a szakterületük, és tisztában vannak a mostani divattal, trendekkel és azzal, hogy kihez, mi passzol.

Az itt dolgozók úgy tartják, hogy a legjobb eredményt úgy lehet elérni, ha egy finom átmenettel összehozzák a frizurát a szakállal. Profi, tökéletes és férfias megjelenést biztosít ez a megoldás, amit garantálnak, hogy imádni fog az úriember, illetve mindenki más is a csodájára jár majd. Ami még lényeg, hogy az adott frizura és szakáll passzoljon a viselőjének a stílusához, életviteléhez.

Ugye az igen kellemetlen lehet, ha a minőség vagy nem megfelelő ápolás hiányában a szakáll foltos, illetve az sem jó, ha a frizura nincs úgy lenyírva, ahogy azt egy szaki végezné. Célszerű mindig olyan fazont választani, ahol azok a részek, amik foltokkal küzdenek, tisztára borotváltak, és az erős és hangsúlyos részek alkotják a szakállat. Csakis így kapható az a végeredmény, ami hosszútávon is elnyeri az úriember tetszését, aki ezáltal sokkal magabiztosabb lesz.

kabinbőrönd Previous post A kabinbőrönd adott paraméterekkel kell rendelkezzen
rieker Next post Nem véletlen a Rieker sikere