Elérhetők az Opencart magyar moduljai

A fogyasztói társadalom igényein alapuló kereskedelmi rendszerek elsődleges célja a vásárlói szokások feltérképezése és a termelői rendszer ehhez történő igazítása.

Az online úton történő eladás fokozatosan növekvő tendenciát mutat, ebből adódóan tehát okos döntésnek bizonyulhat az Opencart magyar nyelvű, újonnan kifejlesztett moduljainak bevonása a vállalat értékesítési rendszerébe. A szóban forgó rendszer 3.0 verziója számos adminisztratív újdonságot, valamint jobbnál jobb probléma megoldási lehetőségeket kínál felhasználóinak, ez által lehetővé téve a gyorsabb és hatékonyabb kezelést.

Az Opencart 3 magyar által kínált admin felület is számos praktikus megoldást rejt, nem is beszélve az integrált témaszerkesztőről és a felszámolt FTP fülről, amely mint azt bizonyosan tapasztalták, rengeteg problémát okozott.

A felújított Opencart nemcsak nyelvezetileg, hanem formatervezésileg is még inkább az Ön igényeihez igazodik, kiküszöbölve a régi verzió csekély, de annál zavaróbb hibáit. Tegye mindennapjait gondtalanná és dolgozzon egy jól működő, stílusos rendszerrel!

Previous post A konyak és a rendszeres lazítás
Next post Hosszú távú befektetés a betonkerítés