Egyedi kialakítású 120l bojler

120l bojler

A rendszeres tisztálkodás nagyon fontos a mindennapokban, de ezen kívül még sok egyéb olyan tevékenység lehet, amihez szükség van megfelelő hőmérsékletű vízre. Például 4 tagú családot könnyedén kiszolgál az Atlantic O’pro+ ERP elektromos 120l bojler beépített mechanikus biztonsági termosztáttal. Elég csak egy gombnyomás és máris a beállított értékre fűti fel a folyadékot.

A gyártók nagyon figyeltek a részletekre. Nemcsak a kiváló belső értékeket tartották szem előtt, hanem gondoltak a külső megjelenésre is. Ennek fényében a 120l bojler egy modern otthon tündöklő része lesz. Ebben nyújt segítséget az újgenerációs gyémánt minőségű zománcozás. A tartósságáról a magnéziumanódos, passzív korrózióvédelmi rendszer gondoskodik.

Biztonsági szelep és elektrokémiai, szigetelő közcsavar is található rajta, gyári tartozékként. A 120l bojler hosszú időn keresztül ki fogja szolgálni a vele szemben felmerülő igényeket. A vízmelegítés nem jelent többé problémát és ez nagyobb energia megtakarítással fog történni, hála a professzionális kivitelezésnek.

feszültség átalakító Previous post Jól jön a feszültség átalakító áramkimaradás esetén
szőnyegtisztítógép kölcsönzés Next post A szőnyegtisztítógép kölcsönzés jó választás