Drakula terápia: bőrfiatalítás műtét nélkül

Végre nincs szükség mindenféle mesterséges anyagra ahhoz, hogy a bőr fiatalos és feszes legyen. A Drakula terápia elsőre furcsán hangozhat, hiszen saját vérrel fiatalítja a bőrt, ugyanakkor rendkívül gyors, látványos, és természetes módszer. Ez az eljárás forradalminak számít és már számtalanszor alkalmazták sikerrel a plasztikai sebészek, a páciensek legnagyobb örömére. Aki nem szeretne beletörődni abba, hogy a bőre megereszkedik, az mindent elkövet annak érdekében, hogy kisimítsa a nem kívánt ráncokat.

Rengeteg csodaszert lehet látni a reklámokban, de ezek közül alig néhánynak van valamilyen szintű jótékony hatása. Ráadásul tele vannak különböző kémiai anyagokkal, amelyek nem kívánt mellékhatásokat is okozhatnak. A Drakula terápiában viszont éppen az a nagyszerű, hogy a beavatkozás során természetes anyagok kerülnek felhasználásra, amit a vérből lehet kinyerni. Ezekkel az anyagokkal töltik fel a bőr azon részeit, ahol megjelentek a nem kívánt ráncok. Ez a módszer kifejezetten hatásos a kisebb szarkalábak, a terhességi csíkok eltüntetésére.

A vér összetevőiből dúsított anyagot juttatja be a plasztikai sebész a szükséges területek alá. Mivel ez az anyag minden esetben a páciens véréből kerül kinyerésre, ezért nem kell tartani az allergiás reakcióktól. Még laikus szemmel nézve is sokkal biztonságosabbnak tűnhet, mint a botox kezelés, ami számos kockázatot hordoz magában. Az eredmény látványosan természetes lesz. Valóban úgy fog tűnni, mintha a páciens néhány évet fiatalodott volna.

Viszont érdemes tisztában lenni azokkal a tényekkel, hogy a Drakula terápia hatékonyságát némileg csökkenthetik bizonyos dolgok. Ilyen például a szoláriumozás vagy a sok napozás. A dohányzás is azon káros szenvedélyek közé tartozik, ami elősegíti a bőr ráncosodását, tehát megeshet, hogy egy erősen dohányzó személy esetében nem lesz olyan látványos az eredmény. A szteroidok szedése sem tanácsos, hogyha Drakula terápiára készülünk. A terápia pontos árával kapcsolatban szükség lesz egy előzetes konzultációra.

Previous post Interneten is található lépcsőjáró molnárkocsi eladó
Next post Búvóhely Budapesten: mi az, és mik a játékszabályok?