Brit kutyatáp az ebek kedvence

Brit kutyatáp

Az ebek táplálása fontos téma minden állattartónak. Elsődleges szempont, hogy táplálja a kutyákat, valamint ne okozzon emésztőszervi problémákat, ráadásul erősítse az immunrendszerüket. A Brit kutyatáp igen ismert fajta az állatbarátok körében. Energiában gazdag, természetes összetevőkből előállított termék.

Megfelel kisebb és nagyobb testű ebek táplálására is. A kutyák táplálását illetően elengedhetetlen, hogy sok fehérjéhez, ám kevés szénhidráthoz jussanak, így a Brit kutyatáp hasznos zsírokban bővelkedik és magas a fehérjetartalma. Nagymennyiségben tartalmaz emberi fogyasztásra alkalmas hús alapanyagokat, mint például csirkét, lazacot, marhahúst, valamint tojást is.

A webtap.hu webáruházból jó áron vásárolhatóak meg ezen minőségi termékek. Az emésztési zavarok elkerülése érdekében, nem tartalmaz búzát, de semmilyen származékot sem belőle. Különböző szemcseméretű és kiszerelésű csomagolásban kapható. A Brit kutyatáp tökéletes választás azoknak, akik megfelelő tápanyagokat szeretnének biztosítani a kedvenceiknek.

Karikagyűrű Previous post Aranyból készült egyszerű karikagyűrű
arany fülbevaló Next post Egy szép arany fülbevaló mindig telitalálat