Aranyból készült egyszerű karikagyűrű

Karikagyűrű

Tegye emlékezetessé a nagy napot és pecsételjék meg a párjával egy remek arany karikával! A webáruházunkban található meseszép, ugyanakkor nagyon egyszerű karikagyűrű modellek között Ön is megtalálja a megfelelő darabot.

A raktáron lévő termékek között talál arannyal bevont nemesacélt is, esetleg titánt és platinát. Az ilyen egyszerű karikagyűrű rendszerint a klasszikus sárga színben tündököl, de sokan kedvelik a fehér és a rózsaarany árnyalatokat is.

Természetesen ezek ötvözésével is bármikor találkozhat a Velekey Ékszervilág honlapján, hiszen tervezőink készítettek bikolor és trikolor változatokat is. Ismert ékszerkollekciók között is talál egyszerű karikagyűrű modelleket, ahol a nőit még apró drágakövek, esetleg kristályok tarkítják. Ha nehéz dönteni, akkor vegye elő a megérzéseit és válassza azt, ami a leginkább tetszik!

Hallgasson a szívére és akkor biztos lehet abban, hogy egy valóban kellemes, szép modellt választott! A megrendelt gyűrűk díszcsomagolásban érkeznek házhoz és 1 éves jótállást biztosítunk rájuk.

Velencei Karnevál Previous post Vonattal sem gond eljutni a Velencei Karneválig
Brit kutyatáp Next post Brit kutyatáp az ebek kedvence