American Tourister bőrönd, amiben nem lehet csalódni

American Tourister bőrönd

A világ és lakóinak igényei folyamatosan változnak, az utazási szokások is megváltoztak, ahogy az elvárások szintén, az ahhoz szükséges eszközökkel szemben.

Ha nem olyan egy bőrönd, ami jól pakolható, tágas, könnyen mozgatható és pihekönnyű, akkor bizony le a vasútról! No ez az, ami egy American Tourister bőrönd esetében nem fog bekövetkezni. Ez a márka 1933 óta létezik. A tény már önmagában beszédes.

Az is, hogy a légi közlekedés térhódítását felismerve, az American Tourister volt az első, aki légitársaságok bevonásával repülési teszteknek vetette alá a termékeit. A cég manapság is folyamatosan fejleszt és közel 100 országban forgalmaz bőröndöket. Egy American Tourister bőrönd megvásárlásakor tudjuk, hogy prémiumtermékkel állunk szemben, ahol a minőséggel és az innovációval párhuzamosan, a külcsín is fontos szerepet játszik.

A praktikusság, kényelem és stílusosság mellett, mégis inkább a biztonságot kell kiemelni az American Tourister bőrönd esetében. Ezen termékeknél ritkán fordul elő kellemetlen meglepetés. Ezt szavatolja a TSA funkció is, ami elengedhetetlenül fontos funkció.

zománcfesték  Previous post Trinát magasfényű zománcfesték
pedelec Next post Megéri pedelecet venni?