Trinát magasfényű zománcfesték

zománcfesték 

Amennyiben az időtállóság a cél, a kül- és beltéri fa- és fémfelületek időszakonkénti célzott kezelése nélkülözhetetlen. A Trinát magasfényű zománcfesték régóta a piacon van és méltán népszerű a felhasználók között.

Egy speciális tulajdonságú, vízlepergető hatással bíró termékről van szó, ami gyakorlatilag teljes mértékben taszítja az esetlegesen a felületre jutó nedvességet és ezáltal védi magát az alapanyagot. A zománcfesték fémtárgyak esetében a korróziót, a fából készült dolgoknál pedig a korhadást előzi meg.

A tartósság érdekében ajánlott a kezelendő platform megfelelő előkészítése, szintetikus hígító vagy drótkefe bevetésével. Továbbá faanyagvédő, esetleg korróziógátló alapozó felvitele is javasolt, sőt, néha lenolajkence alkalmazása is jól jöhet.

Miután ezek az anyagok kellőképpen megszáradtak, szükség esetén jöhet a mestertapasz felhelyezése és csiszolása. Maga a fedőfesték alapos felkeverést követően applikálásra kész. A zománcfesték rétegszáma egy vagy kettő kell legyen, igény szerint.

ital webshop Previous post Az ital webshop praktikus eladásösztönzőnek bizonyul
American Tourister bőrönd Next post American Tourister bőrönd, amiben nem lehet csalódni