A vízlepergető bútorszövet elutasítja a folyadékot

vízlepergető bútorszövet

A vízálló tulajdonságok egy sor igényesebb tényezőt nyitnak meg az ilyen tulajdonságokkal rendelkező szöveteknek. A vízlepergető bútorszövet esetében, a vízvédelem egyik alapvető szintje az, hogy a szövetek úgy készülnek, miszerint ellenálljanak a nedvességgel való érintkezésnek. A „vízlepergető” szó hidrofób szövetekre utal, szó szerint azt jelenti, hogy „vízfélő”, mivel elutasítják a folyadékokat.

A folyadék kilökődik a szövet felületéről, ahelyett, hogy magába a kárpitszövetbe vagy az alatta lévő kárpithabba kerülne. Az ilyen típusú anyagokon lévő folyadék vízcseppekké válik, amiket egyszerűen le kell törölni.

Fontos, hogy megőrizzék a természetes tulajdonságaikat és puha tapintásukat, amit ez a vízállóság tesz lehetővé. A vízálló termékek a legmagasabb szintű ellenálló képességet nyújtják a vízkárok ellen. A vízlepergető bútorszövet felbecsülhetetlen értékű kültéren, mivel ellenáll az időjárás viszontagságainak, főleg ha számos különleges tulajdonsággal, például fényállósággal kombinálják.

istenes versek Previous post Az istenes versek alapja a hit
Teka zuhany csaptelep Next post A Teka zuhany csaptelep nagyon esztétikus