A pecsétgyűrű napjainkban is keresett ékszerforma

pecsétgyűrű

A hölgyek igen kedvelik a kiegészítőket, de a férfiak világában is jellemzőek bizonyos fazonok. A pecsétgyűrű a régmúlt korokban státuszszimbólumként is szolgált. Kizárólag a tehetősebbek engedhették meg maguknak a viseletét. Az ékszer gyakorlati funkcióval is bírt, ugyanis a tulajdonosa viaszba nyomva gyakorlatilag aláírta az adott levelet vagy rendelkezést.

Az ilyen aláírás jellegű gyűrűk mára már kimentek a divatból, de a pecsétgyűrű továbbra is népszerű az erősebbik nem képviselői között. Webáruházunkban kizárólag minőségi, 14 karátos sárga vagy fehér aranyból készült modelleket találhat az érdeklődő, könnyített és tömör kivitelben egyaránt.

Mindegyik darab az országunkban érvényes előírásoknak megfelelően magyar fémjellel van ellátva. A klasszikus darabok mellett, a modernek is forgalomban vannak, mégpedig hatalmas szín- és formaválasztékban. Számos pecsétgyűrű követ is magába foglal, de olyan szintén akad, ami díszítő vésettel van ellátva vagy pedig sima felszínnel rendelkezik, ami igény szerint utólag véshető.

Neuzer kerékpár Previous post A tökéletes Neuzer kerékpár kiválasztása
kültéri lámpa Next post Strapabíró és esztétikus kültéri lámpa