Strapabíró és esztétikus kültéri lámpa

kültéri lámpa

A világítóeszközöket nagyon sokféleképpen kategorizálhatjuk. Például az alkalmazás helyszínétől függően, bel- és kültéri lámpa modellekről beszélhetünk. Ezek főként abban különböznek egymástól, hogy mennyire ellenállóak az időjárási viszontagságokkal szemben.

Míg a lakásban nem feltétlenül van szükség arra, hogy a LED panel vagy éppen a csillár ellen tudjon állni az UV sugárzás vagy a nedvesség káros hatásainak, addig a szabadban igencsak rövidéletű lenne egy olyan modell, ami semmiféle védelemmel nem bír.

Az erkélyre, teraszra és az udvar különböző pontjaira éppen ezért kell kimondottan kültéri lámpa mellett dönteni, ami fel van készítve a Nap, az eső, a szél és fagy elleni harcra is. Persze sok kültéri lámpa esetében már ránézésre meg lehet mondani, hogy nem a szoba megvilágítására/díszítésére készült, hiszen ritkán látni például kandelábert beltéren.

Ugyanakkor vannak olyan modellek, amelyek a külső jegyeiket tekintve kint és bent is helytállhatnának. Ekkor az ellenállóságuk lesz a döntő szempont, hogy hová kerülhetnek.

pecsétgyűrű Previous post A pecsétgyűrű napjainkban is keresett ékszerforma
munkáskesztyű Next post Munkáskesztyű vásárlási szempontok