A padlófűtés átmosása újjá varázsolja az akadozó rendszert

padlófűtés átmosás

A fűtési rendszer sehol sem egységes. Valaki fával, más szénnel tüzel, egyesek a földgáz kínálta megoldásokra esküsznek és bőven akadnak olyanok is, akik mindent elektromos árammal oldanak meg. Mindenképpen a legköltséghatékonyabb kivitelezést a központi melegítési szisztémákban kell keresni és minden esetben nagyon fontos a rendszeres karbantartás, így a padlófűtés átmosás is rendkívüli jelentőséggel bírhat a hatékonyság fenntartását, fokozását illetően. Többéves használat után könnyedén előfordulhatnak teljesen hideg vagy roppant gyengén melegedő padlóterületek.

A padlófűtés átmosás segít kikorrigálni ennek a problémának az okát. A padlózat alatt lévő vezetékekben általában csak közepesen meleg víz cirkulál, így sokkal könnyebben megtelepednek benne az algák és a baktériumok is, amelyek egyes részeken dugulást képesek okozni, ráadásul még gáz is keletkezik a belső térben, ami szintén erősen kihat az eredményességre. A padlófűtés átmosás után nincs szükség gyakori légtelenítésre, hanem gondtalanul üzemelhet minden tovább, mintha újonnan lennének lerakva a fűtőcsövek.

Az egyszerűsített kazáncsere kihúzza a bajból

A baj mindig a legrosszabbkor érkezik, a kazán is pont a legváratlanabb pillanatban, a fűtésszezon kellős közepette szokta felmondani a szolgálatot. Kilyukad vagy valamilyen más módon következik be a meghibásodása. Erre a kellemetlenségre jelenthet gyors gyógyírt az egyszerűsített kazáncsere. Ez utóbbi és a tervköteles csere is engedélyekhez kötött, tehát csak hivatásos szakember végezheti el. Az egyszerűsített kazáncsere akár már a hibabejelentéstől számított 48 órán belül megvalósulhat.

A FűtésRevital szerelői gárdája megfelelő szakhatósági jogosultsággal rendelkezik a munka kivitelezéséhez. A beavatkozás után nincs szükség ellenőrzött műszaki átadásra. Az egyszerűsített kazáncsere alkalmával a gázszolgáltatást nem kell megszüntetni, viszont a kivitelezés meghiúsulhat abban az esetben, ha a helyszíni felmérés során a szakember a szabályzatoknak nem megfelelő műszaki állapotban találja a berendezést és a kapcsolódó rendszert, vezetékeket. Érdemes élni az akciós kazáncsere ajánlatunkkal!

Previous post A kotyogós kávéfőzők nem mennek ki a divatból
apróhirdetés Next post Apróhirdetések részletes információval