Újszülött babaruhák hideg és meleg időre

újszülött babaruhák

Amikor egy csecsemő megszületik, gyakran felmerül a kérdés, hogyan lehet megfelelő módon felöltöztetni, hogy melegben és kényelmesen legyen. Az újdonsült szülők szerencséjére, sok weboldal és fórum foglalkozik az évszaknak és az időjárásnak megfelelő újszülött babaruhák kiválasztásával.

Itt valóban hasznos tippeket találhatnak arról, hogy mit tanácsos ráadni a babákra a melegebb és a hidegebb hónapokban. Ha a hőmérséklet hozzávetőlegesen 20 fok körül alakul, akkor elég, ha a bodyra egy melegebb pulóvert húzunk. Alulra ilyen időben hosszú nadrág kell. Erős szélben pedig tanácsos sapkát tenni a kis fejecskére. Ha a hőmérséklet meghaladja a 23 fokot, akkor az újszülött babaruhák közül azokat adjuk a picire, amelyek nem takarják el a karját és a lábát. Egy könnyű póló és kisnadrág jó lehetőség ilyenkor.

Magas hőmérsékletet esetén, ami a 26 fokot túlíveli, nem ajánlott a babára ruhát adni. Elég csupán pelenkában hagyni. Újszülött babaruhákat csak természetes szövetekből kell választani, amelyek lehetővé teszik a bőr lélegzését.

hidratálókrém Previous post Hidratálókrém regeneráló erővel
öntözőrendszer Nyíregyháza Next post Kell az öntözőrendszer Nyíregyháza körzetébe!