Ryanair kézipoggyász elegáns kivitelezésben

Ryanair kézipoggyász

Nagyon oda kell figyelni, hogy milyen méretű kézipoggyászba milyen súlyt pakolunk, amikor repülővel készülünk útra indulni, ugyanis, ha átlépjük az adott légitársaság által megszabott súlyhatárt, akkor többletköltségre számíthatunk. Szigorúan megszabottak a Ryanair kézipoggyász méretei, amire érdemes odafigyelni, ha el akarjuk kerülni a kellemetlenségeket.

Nyilván, amikor jókedvűen nyaralni indulunk, több mindent szeretnénk magunkkal vinni, de a súlykorlát akkor is rendkívül fontos. Nos, a taskam.hu webshopban kétféle méretű Ryanair kézipoggyász vásárolható meg, a nagyobb méretű 55x40x20, míg a kisebb 35x20x20 cm.

A légitársaság előírásait mindenképpen be kell tartani, ezekkel a kézipoggyászokkal pedig ez nem ütközik semmilyen akadályba. Többféle alapanyagból előállított Ryanair kézipoggyász típus közül választhatunk, van műbőr és vászonborítású egyaránt. Rendkívül közkedvelt például a Roncato Flexi R-0521 bőrönd az utazók körében. Ez a kemény borítású Ryanair kézipoggyász igazán elegáns darab.

wifi termosztát Previous post Wifi termosztát kedvező áron
Police ékszerek Next post Police ékszerek a magabiztos megjelenéshez