Női parfüm – érzéki illatok különböző alkalmakra

női parfüm

Hogyan illesszük össze az illatunkat egy jeles alkalommal és egy találkozóval? Nem könnyű, de nem is lehetetlen. Először is a napszaknak és a körülményeknek megfelelően kell kiválasztani. Hétköznapi használatra a könnyű és frissítő, édes és virágos-gyümölcsös női parfüm kitűnően működik.

Munkahelyre és üzleti megbeszélésekre viszont olyan illatokat ajánlatos választani, amelyek egyrészt hangsúlyozzák az eleganciát, ugyanakkor távolságtartóak, így kiemelik a professzionalizmust. Az üzletasszonyoknak az ideális női parfümök azok, amelyek citrus, levendula, cédrus, menta és bergamott jegyeket tartalmaznak. Az este a kissé nehezebb és érzékibb illatok időszaka. Ha a barátainkkal megyünk bulizni, megengedhetjük magunknak az intenzívebb illatokat is.

A vanília és az ámbra jól működik nagy terekben és az illatuk sokáig tart a bőrön. Egy romantikus vacsora előtt válasszunk olyan aromákat, amelyek az érzékekre hatnak, csábítóak és titokzatosak. A legérzékibb és legmegragadóbb eredeti női parfümök általában keleties illatokat terjesztenek.

fémvázas medence Previous post Fémvázas medence többféle méretben
kerti pavilon Next post Hasznos dolog a kerti pavilon