Hasznos dolog a kerti pavilon

kerti pavilon

Minden évben alig várjuk a tavaszt, a napsütést, hogy minél több időt tudjunk a szabadban, a kertben tölteni. A kert remek kiegészítője lehet a kerti pavilon, ami megvéd az erős napsugaraktól, illetve a nyári záportól is. Célszerű felállítani egy ilyen sátrat például a kerti asztal és székek fölé, ily módon kialakítva magunknak egy kellemes oázist, ahol megpihenhetünk.

A praktar.hu webshop választékában könnyen felállítható és összecsukható kerti pavilon több típusa is megtalálható, egyesekhez oldalfal is kapható, ami még nagyobb védelmet biztosít a Nap és az eső ellen.

Általában 3×3 méter a pavilonok mérete, de a kínálatban felfedezhető a 3×6 és a 3×9 méteres változat is, ami a népesebb családoknak vagy nagyobb baráti társaságnak optimális. Családi összejövetelek, kerti partik, tavasztól késő őszig bármilyen alkalomra pompásan használható egy jól kiválasztott kerti pavilon. A termék több színben vásárolható meg a webáruházból, jelenleg árkedvezménnyel. Ragadja meg az alkalmat és szerezze be, mert mindjárt itt a tavasz!

női parfüm Previous post Női parfüm – érzéki illatok különböző alkalmakra
fogyasztó öv Next post Remek kiegészítő eszköz a fogyasztó öv